Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για κάποιο προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με δικά σας έξοδα, αρκεί το προϊόν και η αρχική συσκευασία του να είναι άθικτα.

Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής ανέρχεται στα €7,00  εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 • Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, βάση των συνοδευτικών παραστατικών (απόδειξη, τιμολόγιο, voucher courier).Απλά μας ειδοποιείτε είτε τηλεφωνικά είτε με mail στο [email protected]
 • Δεν γίνονται αλλαγές χωρίς τα παραστατικά αγοράς (απόδειξη, τιμολόγιο, κάρτα αλλαγής)
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα ή σπασμένα προϊόντα
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε είδη που έχουν έκπτωση ή είναι σε προσφορά
 • Προκαταβολές για προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, δεν επιστρέφονται.
 • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν κρατούνται στο απόθεμά μας και έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.
 • Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία τους με τα καρτελάκια τους.
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα περιποίησης (πιπίλες, θερμόμετρα, μασητικά, ψαλιδάκια, βούρτσες, νυχοκόπτες), εάν έχει παραβιαστεί ή ανοιχτεί η αρχική τους συσκευασία

Διαδικασία επιστροφής :

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 694 148 6071 εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
 2. Διαλέξτε αν και με τι θέλετε να αντικαταστήσετε το επιστρεφόμενο προϊόν
 3. Μας επιστρέφετε το προϊόν που δε θέλετε στη διεύθυνση Θησέως 125, Καλλιθέα Αττικής Τ.Κ 17672 φροντίζοντας να είναι συσκευασμένο με κάποιο τρόπο ώστε να μη καταστραφεί κατά τη μεταφορά, με όλα τα σχετικά συνοδευτικά έντυπα (απόδειξη λιανικής/τιμολόγιο)
 4.  Μόλις το παραλάβουμε ελέγχουμε την αρτιότητά του και προχωράμε στη αποστολή του νέου ή στην επιστροφή της αρχικής αξίας της παραγγελίας σου με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει η πληρωμή της.
 5. Τα μεταφορικά αποστολής του νέου αντικειμένου επιβαρύνουν τον πελάτη

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε ο ίδιος το προϊόν στο κατάστημα μας και να εξαργυρώσετε επιτόπου την αλλαγή σας.

Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 694 148 6071 και θα φροντίσουμε να σας βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email στο [email protected] ή μέσω τηλεφώνου στο 694 148 6071 για να πάρετε σχετική έγκριση και οδηγίες για τον τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος ώστε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα.

Αντικατάσταση ή επισκευή του προϊόντος μπορεί να γίνει εφόσον εξετασθεί και επιβεβαιωθεί το σφάλμα από τον κατασκευαστή – εισαγωγέα και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης, με προσκόμιση της συσκευασίας προϊόντος και της απόδειξης αγοράς του

Τα μεταφορικά επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν το LittleAmaryllis. Σε περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σαν ελαττωματικό και διαπιστωθεί η αρτιότητα του, τα μεταφορικά και της επιστροφής και της δεύτερης αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος :

Δευτέρα – Τετάρτη : 09:00-17:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 09:00-21:00

Σάββατο : 11:00-15:00

Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 694 148 6071 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] γνωστοποιώντας μας τον αριθμό της παραγγελίας.