Για παραγγελίες άνω των 39,00 € τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για παραγγελίες έως 39,00 € τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Το littleamaryllis.gr θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων, εκτός απροόπτου (Δευτέρα έως Σαββάτο) ημερών.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε συνεργασία με την εταιρία ταχυμεταφορών Acs και παραδίδονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες . (Λόγω φόρτου εργασίας των υπηρεσιών courier ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις.)

Ο χρόνος παράδοσης για την Courier είναι αυτός που μας δίνεται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Εάν ο παραλήπτης δεν εντοπιστεί 2 φορές στην διεύθυνση το αντικείμενο παραμένει για 15 εργάσιμες ημέρες στο τοπικό υποκατάστημα ταχυμεταφορών απ’ όπου μπορείτε να το παραλάβετε.

H εκτέλεση της παραγγελίας για τα διαθέσιμα προϊόντα γίνεται εντός 12-24 ωρών (εκτός απροόπτου) και σε αυτή θα πρέπει να προστεθεί ο χρόνος αποστολής.

Στα νησιά ή τις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερήσει 1-2 ημέρες παραπάνω, αναλόγως δρομολογίων πλοίων ή/και μεταφορτώσεων. Οι παραπάνω παραδόσεις τηρούνται αναλόγως διαθεσιμότητας και εκτός ανωτέρας βίας (πχ απαγορευτικό στα λιμάνια, απεργίες, ακραίες καιρικές συνθήκες κ.λ.π.)

Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ή «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από πλευράς μας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 4-12 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Σάββατο). Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης.

Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας και να παρακολουθείτε την διαδικασία της αποστολής σας με τον αριθμό Voucher που θα σας σταλθεί με προσωπικό e-mail ή με SMS στο αριθμό τηλεφώνου που θα μας δηλώσετε.

Αναζήτηση Αποστολής για Acs: https://www.acscourier.net

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 694 148 6071 ή στείλτε μας e-mail στο [email protected]