Μπορείτε να μας πληρώσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Πληρωμή στο κατάστημα
  • Πληρωμή με Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα 
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 
  • Αντικαταβολή. **

  • Πληρωμή στο κατάστημα :

Πληρώστε στο κατάστημα μας είτε με μετρητά είτε με χρήση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας στην οδό (Θησέως 125, Καλλιθέα Αττικής) 


  • Με Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα : 

( VISA / MasterCard / American Express / Maestro )     Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα σας, η παραγγελία σας ολοκληρώνεται την ίδια ημέρα, ώστε να έχετε κοντά σας τα προϊόντα σε 1-4 ημέρες.


  • Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό :

Μπορείτε να καταθέσετε τα ποσό τις παραγγελίας σας στον λογαριασμό της εταιρίας μας από το φυσικό κατάστημα της τράπεζας σας ή με την ηλεκτρονική διαδικασία e-banking στους παρακάτω λογαριασμούς: 

Τραπεζικοί λογαριασμοί :

ALPHA BANK:
ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ LITTLE AMARYLLIS
IBAN: GR6501401160116002002025864

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IBAN: GR1401100530000005300574281

Σε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να αναγράφεται στην αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας.  

Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης για άμεση ολοκλήρωση της παραγγελία σας μπορείτε να ενημερώσετε τηλεφωνικά το τμήμα πωλήσεων της littleamaryllis.gr στο τηλέφωνο 694 148 6071 ή να μας αποστείλετε το αποδεικτικό με e-mail στο : info@littleamaryllis.gr

Μόλις επιβεβαιώσουμε ότι η πληρωμή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, άμεσα θα ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας ώστε να έχετε κοντά σας τα προϊόντα σε 1-4 ημέρες. 

Σε περίπτωση αποστολής της πληρωμής από άλλη τράπεζα, να τσεκάρετε “έξοδα εντολέα” διότι το έμβασμα καταλήγει σε μας με μικρότερη αξία και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφληση της.


  • Με Αντικαταβολή :   (Εντός Ελλάδας)

Τα προϊόντα έρχονται στον χώρο σας ανεξαρτήτως προορισμού και στη περίπτωση αυτή χρεώνεστε αυτόματα από το σύστημα με +1,50 € που είναι το κόστος διαχείρισης της αντικαταβολής. 

Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Για παραγγελίες τα οποία ξεπερνούν τα 4kg  δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή. 


  • ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ : 

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου, παρακαλώ σημειώστε ότι δεν υποστηρίζεται η χρήση της αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής. Οι παραγγελίες με έκδοση τιμολογίου προεξοφλούνται. 


 Για τις αγορές με Χρεωστική/Πισωτική κάρτα η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Alpha Bank, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Οδηγίες Χρήσης: Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα ασφαλούς πληρωμής της ALPHA BANK. Καταχωρείτε τα στοιχεία της κάρτας σας και ολοκληρώνετε την συναλλαγή. Εάν δεν επιβεβαιώσετε την παραγγελία ώστε να ολοκληρωθεί η πληρωμή θα εκκρεμεί η πληρωμή και δεν θα αποστέλλετε η παραγγελία.

Το littleamaryllis.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας, για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την Χρεωστική / Πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.