Το πρώτο μου βιβλίο αναμνήσεων Baby Bunny FSC – Little Dutch

15,00 

Αυτό το βιβλίο για το πρώτο έτος του μωρού έχει όμορφο σχεδιασμό, με κάθε σελίδα προσεκτικά διαμορφωμένη για να αποτυπώνει τα ορόσημα, την ανάπτυξη και τις πολύτιμες αναμνήσεις σας. Χάρη στο ανοιχτό μπεζ λινό εξώφυλλο, διακοσμημένο με τη χαριτωμένη εικονογράφηση Baby Bunny, αυτό το βιβλίο είναι τόσο όμορφο όσο και οι αναμνήσεις που περιέχει.
Εκτός από τα ορόσημα, σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν διάφορες κατηγορίες για να είστε σίγουροι ότι καμία ξεχωριστή στιγμή του μικρού σας δεν θα μείνει χωρίς καταγραφή. Θα βρείτε μια ενότητα όπου μπορείτε να σημειώσετε τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες των πρώτων εμπειριών του μωρού σας καθώς επίσης και σελίδες για την κάρτα γέννησης, φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο και πολλά άλλα.
Το πολυτελές λινό ύφασμα και ο διαχρονικός σχεδιασμός δημιουργούν ένα αναμνηστικό που θα φυλάσσεται για πολλές γενιές, αποτυπώνοντας την ουσία αυτών των τρυφερών στιγμών.

Σε απόθεμα

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Κωδικός προϊόντος: LD 4740 Κατηγορίες: , , , ,
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Το πρώτο μου βιβλίο αναμνήσεων Baby Bunny FSC – Little Dutch”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τρόποι Αποστολής, Πληρωμής & Παράδοσης
Τρόποι Παραγγελίας: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας μέσω του παρόντος eshop, τηλεφωνικά στο 694 148 6071, μέσω της συνομιλίας, στο [email protected]. Τρόποι Πληρωμής: Η πληρωμή της παραγγελίας σας είναι διαθέσιμη με τραπεζική κατάθεση, με αντικαταβολή, με Paypal η με κάρτα. Κόστος Μεταφορικών: Για αγορές άνω των 39€ το κόστος των μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το κόστος μεταφορικών πανελλαδικά ανέρχεται στα 3,00€. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 1,50€.