Ξύλινο τρενάκι με άσκηση λεπτής κίνησης σκιουράκι Forest Friends FSC – Little Dutch

28,00 

Επιβιβαστείτε! Συγκεντρώστε όλα τα αξιολάτρευτα ζώα, τα μανιτάρια και τους θησαυρούς του δάσους για μια μαγική περιπέτεια με το τρενάκι Forest Friends.
Φτιάξτε το δικό σας ευφάνταστο τρένο στοιβάζοντας τα τουβλάκια πάνω στα τρία ξύλινα βαγόνια – κάθε κομμάτι αφηγείται ένα μέρος της φανταστικής σας ιστορίας. Θα οδηγήσει ο σκίουρος; Θα ακολουθήσει το μανιτάρι; Και πού θα βρει τη θέση του το κουκουνάρι;
Αυτό το απολαυστικό ξύλινο τρενάκι είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αναπτύξουν τα παιδιά τον συντονισμό χεριών-ματιών, ενώ παράλληλα πυροδοτεί τη δημιουργικότητά τους. Με 18 χαριτωμένα κομμάτια και μήκος περίπου 45 εκ., αυτό το τρενάκι προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για μάθηση και ευφάνταστη διασκέδαση.

Σε απόθεμα

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Κωδικός προϊόντος: LD7235 Κατηγορίες: , , ,
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ξύλινο τρενάκι με άσκηση λεπτής κίνησης σκιουράκι Forest Friends FSC – Little Dutch”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τρόποι Αποστολής, Πληρωμής & Παράδοσης
Τρόποι Παραγγελίας: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας μέσω του παρόντος eshop, τηλεφωνικά στο 694 148 6071, μέσω της συνομιλίας, στο [email protected]. Τρόποι Πληρωμής: Η πληρωμή της παραγγελίας σας είναι διαθέσιμη με τραπεζική κατάθεση, με αντικαταβολή, με Paypal η με κάρτα. Κόστος Μεταφορικών: Για αγορές άνω των 39€ το κόστος των μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το κόστος μεταφορικών πανελλαδικά ανέρχεται στα 3,00€. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 1,50€.