Ξύλινο σετ δώρου Fairy Garden FSC – Little Dutch

20,00 

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Fairy Garden με αυτό το υπέροχο κουτί δώρου, που περιλαμβάνει τρία από τα πιο αγαπημένα ξύλινα παιχνίδια της συλλογής. Κατασκευασμένο προσεκτικά για τις πρώτες στιγμές παιχνιδιού και ανακάλυψης, αυτό το σετ είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσει και θα απασχολήσει το μικρό σας.
Στο εσωτερικό του, θα βρείτε μια ευφάνταστη κουδουνίστρα, ιδανική για να την πιάνουν και να την κουνάνε τα μικροσκοπικά χεράκια. Υπάρχει επίσης ένα αξιολάτρευτο παιχνίδι ταξινόμησης που επιτρέπει στο παιδί σας να φτιάξει ένα ζωντανό λουλούδι με μια γλυκιά μελισσούλα στην κορυφή. Την τριάδα συμπληρώνει ένας κυλιόμενος σκαντζόχοιρος, όμορφα στολισμένος με ένα φύλλο, μια μέλισσα και λουλούδια που χορεύουν κατά μήκος της σπείρας στην πλάτη του.
Και τα τρία υπέροχα παιχνίδια έρχονται κομψά συσκευασμένα σε ένα όμορφο κουτί καθιστώντας τα το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση.

Διαστάσεις

Συσκευασία: 20 x 8,4 x 21 εκ.

Ηλικία: 12+ μηνών

Κατασκευασμένα από ξύλο με πιστοποίηση FSC.
Βαμμένα με φιλική προς τα παιδιά βαφή, με βάση το νερό.
Συμμορφωμένα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας EN-71-1-2-3.
Προάγουν τον συντονισμό χεριών-ματιών.
Καθαρίστε επιφανειακά με νωπό πανί.

Σε απόθεμα

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Κωδικός προϊόντος: LD7356 Κατηγορίες: , , , ,
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ξύλινο σετ δώρου Fairy Garden FSC – Little Dutch”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τρόποι Αποστολής, Πληρωμής & Παράδοσης
Τρόποι Παραγγελίας: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας μέσω του παρόντος eshop, τηλεφωνικά στο 694 148 6071, μέσω της συνομιλίας, στο [email protected]. Τρόποι Πληρωμής: Η πληρωμή της παραγγελίας σας είναι διαθέσιμη με τραπεζική κατάθεση, με αντικαταβολή, με Paypal η με κάρτα. Κόστος Μεταφορικών: Για αγορές άνω των 39€ το κόστος των μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το κόστος μεταφορικών πανελλαδικά ανέρχεται στα 3,00€. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 1,50€.